Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este image-3.pngÎn zilele de 15 și 16 mai 2020 Facultatea de Inginerie din Hunedoara (FIH) a organizat Simpozionul Științific Studențesc „HD-50-STUD – 50 de ani de învățământ superior hunedorean”. Studenți ai Facultății de Inginerie și Management și din Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița au participat, pentru a împărtăși rezultatele muncii depuse în domeniul lor de interes, la secțiunea „Inginerie electrică și electronică / Automatizări și calculatoare”.
De asemenea, în 16 și 17 mai 2020 Asociaţia „Clusterul de Cercetări Ştiinţifice, Inovare şi Studii Europene din Oradea” din cadrul Universității din Oradea a organizat cea de-a III-a ediție a Workshop-ului internațional de comunicări științifice studențești „Identificarea și valorificarea potenţialului resurselor energetice regenerabile din arealul Munţilor Apuseni”, la care au participat studenți din 14 centre universitare din țară și străinătate. Studenți ai universității reșițene din cadrul Facultății de Inginerie și Management au ocupat podiumul, lucrările și prezentările susținute fiind apreciate cu premiile I, II și III!
Felicitări studenților și cadrelor didactice coordonatoare pentru munca desfășurată și recunoașterea obținută grație eforturilor depuse!

Ultima actualizare în 26 mai 2020, ora 10:24.