În perioada mai-iunie 2019 la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița s-a desfășurat ediția a II-a a proiectului extracurricular „Student informat – Succes garantat”, sub coordonarea ș. l. dr. ing. Elisabeta Spunei, cadru didactic la Facultatea de Inginerie și Management.
În cadrul proiectului s-au desfășurat activități de consiliere în carieră a studenților din cele trei facultăți ale universității, în paralel cu o serie de vizite tematice în diferite întreprinderi, instituții publice și private din Reșița, Caransebeș și Timișoara.
Studenții au participat, în funcție de specializarea pe care o urmează, la una sau mai multe vizite: Administrația Finanțelor Publice Reșița, Consiliul Județean Reșița, Electroechipament Industrial Reșița, Limpeza SRL, Poliția Municipiului Reșița, Reșița Reductoare & Regenerabile, stația CFR Caransebeș, stația CFR Reșița Nord, TMK Reșița, Uzina Constructoare de Mașini Reșița, VeloCity Reșița, Elba Timișoara, Flextronics Timișoara, Continental Timișoara.
Contactul nemijlocit cu mediul de lucru din instituții și firme le-a oferit  studenților posibilitatea de a înțelege cerințele angajatorilor pentru ocuparea posturilor care necesită studii superioare, facilitând în același timp contactul cu oferta locurilor de internship și a locurilor de muncă, înlesnind, la finalizarea studiilor, accesul pe piața muncii.

Ultima actualizare în 29 iulie 2019, ora 09:29.