Joi, 16 mai 2019, la Facultatea de Științe Sociale din cadrul Universității „Eftimie Murgu” din Reșița are loc a III-a ediție a sesiunii internaționale de comunicări științifice studențești Educație și cercetare în societatea contemporană, organizată împreună cu Departamentul pentru pregătirea personalului didactic (DPPD) din UEMR.
La ediția din acest an, desfășurată sub genericul Cercetarea aplicată în științe sociale participă, alături de studenții Facultății de Științe Sociale, și studenți de la celelalte facultăți din cadrul universității reșițene (Facultatea de Științe Economice și Facultatea de Inginerie și Management), studenți de la Universitatea de Vest din Timișoara, precum și studenți de la Școala de Studii Înalte pentru Educatori „Mihailo Palov” din Vârșeț, instituție cu care Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița a încheiat un parteneriat încă din anul 2014.
Deschiderea oficială va avea loc în sala C2.5, la ora 11:00. Va fi urmată de prezentarea programului „Europa pentru cetățeni” de către Oana Băluțescu, coordonator al Biroului „Europa pentru cetățeni în România”, după care se vor desfășura lucrările pe secțiuni.

Ultima actualizare în 28 mai 2019, ora 08:29.