Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa va fi, marți, 10 decembrie 2019, începând cu ora 18:00 – foaierul instituției, gazda unui dublu eveniment: prezentarea romanului Fantasy și expoziția de ilustrații „Lemnuci”.
Autoarea A. G. Saga și ilustratorul A. C. Gardean vor povesti cum niște noduri din scânduri de lemn au reușit să dea naștere unui roman fantastic de 304 pagini și unui număr de peste 100 de ilustrații color desenate de mână. Veți afla cine sunt lemnucii, cum au primit caractere și nume inspirate de diferiți oameni și, de asemenea, cum zone din România, cum ar fi Cheile Nerei, Clopotiva și Ulpia Traiana Sarmizegetusa din Țara Hațegului cu Munții Retezat și Țarcu, au ajuns să se regăsească în paginile romanului.
Cei prezenți vor putea pune întrebări în legătură cu modul în care au fost create ilustrațiile sau romanul, stabilindu-se astfel un dialog între autoare, ilustrator și invitați.
La eveniment vor participa studenți, elevi, tineri și adulți, romanul adresându-se tuturor.  Prinzători de gânduri șamani și tămăduitori  vă vor deschide porți și vă vor purta prin  Lumi Văzute și Nevăzute.

Ultima actualizare în 11 ianuarie 2020, ora 12:39.