În data de 25 noiembrie 2019 a fost semnat acordul de grant între Ministerul Educației și Cercetării, prin Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă (MEC-UMPFE), și Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița (UEMR), Facultatea de Științe Economice (FSE) și Facultatea de Științe Sociale, în cadrul Schemei de Granturi Necompetitive pentru Universități (SGU-N), Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE).
Proiectul Becoming an EconomistA Sustainable Transformation!  (BEST) și proiectul Nu Abandona, Implică-Te! Stay Your University (NAISYU) își propun implementarea unor activități suport adresate studenților înmatriculați în anul I, la cele trei programe de studii de licență, ai Facultății de Științe Economice și celor din anul I de la programele de studii de licență ai Facultății de Științe Sociale din cadrul Universității „Eftimie Murgu” din Reșița, aflați în situația de risc de a abandona studiile.
MEC-UMPFE acordă beneficiarului, pentru implementarea grantului, o finanțare de 180.660 lei, proiectul BEST urmând să se desfășoare pe o perioadă de 24 de luni (https://uem.ro/becoming-an-economist-a-sustainable-transformation/), iar proiectului NAISYU, cu o finanțare de 316.316 lei pentru aceeași perioadă de implementare. Mai multe detalii vor fi oferite în cadrul unei conferinţe de presă programată luni, 09.12.2019, ora 11:00, la Centrul de Antreprenoriat, Management Intercultural și Turism (CAMI).

Ultima actualizare în 6 decembrie 2019, ora 11:21.