Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița, alături de Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu și Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, implementează proiectul Împreună universități și angajatori. Un sistem integrat de programe educaționale inovative – POCU/320/6/21/121030, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capitalul Uman 2014-2020.
În cadrul acestui proiect, Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița își completează oferta de studii prin lansarea programului „Tehnician Operator Mașini cu Comandă Numerică”, program de studii de nivel 5 (școală postliceală) cu durata de un an, organizat în cadrul Colegiului Terțiar Nonuniversitar „Eftimie Murgu”, structură a universității reșițene.
Prima generație de cursanți beneficiază de formare în regim fără taxă, costurile aferente derulării programului fiind asigurate prin proiect.
Luni, 14 septembrie 2020, demarează activităţile didactice cu cei 27 de cursanţi înscrişi la acest program postliceal.
Până la noi reglementări, activitatea didactică se desfăşoară în varianta hibridă: activităţile teoretice în regim online, iar cele de laborator cu prezenţă fizică, respectându-se normele igienico-sanitare şi de distanţare fizică.

Ultima actualizare în 22 septembrie 2020, ora 12:26.