Finalul anului universitar aduce pentru studenții aflați în ultimul an de studiu atât emoții legate de apropierea cu pași repezi a susținerii examenelor de finalizare a studiilor, cât și bucuria datorată momentelor festive care sunt de asemenea parte a acestei frumoase etape din viață. Un nou val de tineri absolvenți ai specializărilor de licență din domeniul științelor sociale, al celor economice și tehnice se pregătește să-și ia rămas bun de la viața de student și de la dascălii ce le-au vegheat formarea.
Astfel, în Aula Magna a Universității „Eftimie Murgu” din Reșița, miercuri, 15 mai 2019, de la ora 10:00, acest eveniment este organizat, pentru prima dată, împreună de cele trei facultăți, prilejuind o sărbătoare pentru întreaga comunitate academică!
Ceremonia de absolvire din 2019 va evidenția șefii de promoție ai celor trei facultăți din universitatea reșițeană, alături de mesajul de apreciere al rectorului, conf. univ. dr. Andrade-Ionuț Bichescu, către absolvenții UEMR, alături de care se vor afla părinți, rude, prieteni și angajatori parteneri ai universității.

Ultima actualizare în 23 mai 2019, ora 08:41.