Începe ColorFest!

Curs festiv al sutenților UEMR

Studențiada: „Studenți la cuțite”

Studențiada: „Studenți la cuțite”, ediția a II-a.

Masă rotundă „Dreptul european al mediului și politici de mediu”

Masă rotundă „Dreptul european al mediului și politici de mediu”, organizat de Facultatea de Științe Sociale.

Workshop cu ocazia Zilei Internaționale a Economisirii

Workshop cu ocazia Zilei Internaționale a Economisirii, dedicat marcării importanței educației financiare, organizat de Facultatea de Științe Economice în colaborare cu Banca Comercială Română (BCR).

Seminar de informare pentru studenţii interesaţi de bursele de studiu şi practică în străinătate

Seminar de informare pentru studenţii interesaţi de bursele de studiu şi practică în străinătate, oferite de Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa pentru studenţii şi absolvenţii săi prin Programul ERASMUS+.

Seminarii de orientare și consiliere profesională

În cadrul proiectului FDI „Creșterea accesului la învățământul superior pentru tinerii din mediile defavorizate din județul Caraș-Severin și zonele limitrofe”, Universitatea „Eftimie Murgu” a organizat seminarii de orientare și consiliere profesională și acțiuni de promovare a UEMR în liceele din grupul țintă al proiectului. În cadrul acestor acțiuni s-a prezentat oferta educațională a universității, s-au aplicat chestionare referitoare la modul în care liceeni își aleg programele de studii universitare și s-au desfășurat activități interactive de autocunoaștere și corelare a aptitudinilor cu aspirațiile.

Conferința „Clean Energy Transition”

UEMR reprezentată prin Conf. univ. dr. ing. Cristian P. Chioncel, a participat la această conferință dedicată provocărilor globale și europene cu privire la tranziția energetică în general și în special a celor cu impact direct asupra poziționării energiei regenerabile (RES) drept un pilon al dezvoltării durabile, cu accent pe particularitățile din România.

Studențiada: Treasure Hunt

Studențiada: Treasure Hunt.

Activitati la Centrul pentru Persoane Varstnice

Studenți ai programului Educație Fizică și Sportivă (EFS) din cadrul UEMR, sunt alături de CPV Reșița, implementând pentru beneficiari una din activitățile cele mai atractive.