Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița, în calitate de partener, alături de Universitatea de Vest din Timișoara (beneficiar), Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu și Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, implementează proiectul Împreună universități și angajatori. Un sistem integrat de programe educaționale inovative – POCU/320/6/21/121030, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capitalul Uman 2014-2020.
În cadrul acestui proiect, Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița își completează oferta de studii prin lansarea, începând cu anul universitar 2020-2021, a programului Tehnician Operator Mașini cu Comandă Numerică. Acest program de studii de nivel 5 (școală postliceală) are durata de un an, fiind organizat în cadrul Colegiului Terțiar Nonuniversitar „Eftimie Murgu”, structură a universității reșițene.
Programul Tehnician Operator Mașini cu Comandă Numerică se adresează absolvenților de liceu, cu sau fără diplomă de bacalaureat.
Prima generație de cursanți va beneficia de formare în regim fără taxă, costurile aferente derulării programului fiind asigurate prin proiectul POCU 121030 – Împreună universități și angajatori. Un sistem integrat de programe educaționale inovative.
Pentru sesiunea de înscrieri la admitere din perioada 31 august – 2 septembrie 2020 au rămas libere locuri fără taxă. Cursanţii din grupurile vulnerabile beneficiază de burse în cuantum de 300 de lei pe lună.
Persoana de contact: conf. univ. dr. ing. Călin-Octavian Micloşină / c.miclosina@uem.ro

Ultima actualizare în 14 septembrie 2020, ora 13:19.