Ziua internațională a democrației, la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița

Adunarea Generală a Naţiunilor Unite a decretat ca, începând cu anul 2008, data de 15 septembrie să fie sărbătorită ca Zi Internaţională a Democraţiei.
În cadrul rezoluției care însoțește declarația se afirmă principiile democraţiei, elementele şi modalităţile de exercitare a unei guvernări democratice, precum şi dimensiunea internaţională a democraţiei, această zi având o dublă semnificație: de a sărbători democraţia şi de a aminti importanţa promovării şi protejării acestei valori universale! În organizarea absolventei programului de studii Drept European și Internațional (DEI) din cadrul Universității „Eftimie Murgu” din Reșița, jr. Gherle Lili Flisc, cu sprijinul instituției de învățământ superior reșițean și alături de Cabinetul individual de avocatură Mircea Boboșă, marți, 17 septembrie 2019, la ora 17:00, sala multimedia „Constantin Gruescu” din UEMR găzduiește un eveniment menit să marcheze Ziua internațională a democrației.

Admitere 2019, sesiunea de toamnă, la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița

În perioada 9 – 17 septembrie, în intervalul orar 9.00 – 16.00,  cu excepția zilei de duminică, la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița se va desfăşura cea de-a doua sesiune de admitere pentru programele de studii universitare de licenţă și de master. Din locurile scoase la concurs, o serie sunt destinate domeniilor prioritare, elevilor proveniți de la licee din mediul rural, candidaților de etnie romă, precum și candidaților români de pretutindeni.
Mai multe informații despre sesiunea septembrie a admiterii 2019 la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița, actele necesare, condițiile de înscriere, taxele de studiu, se găsesc spre consultare la pagina web a universității https://uem.ro/admitere/.
Absolvenții de liceu care au promovat examenul de bacalaureat și aleg una dintre facultățile Universității „Eftimie Murgu” din Reșița vor avea, ca studenți, o serie de beneficii:
Burse atractive (de la MEN și din venituri proprii, care se pot cumula);
Burse speciale acordate de agenți economici din Reșița și județul Caraș-Severin;
Masa la Campus Cafe din incinta UEMR la prețuri subvenționate;
Acces gratuit la aplicațiile Microsoft – Office 365;
Bibliotecă modernă și acces la baze de date electronice;
Acces gratuit la facilități sportive (sală de forță; sală de sport – tenis, baschet, volei; clădire polivalentă – saună, aparate de fitness, teren de baschet, handbal, mini-fotbal);
Clubul Sportiv Universitatea Reșița asigură cadrul propice pentru practicarea sportului de înaltă performanță, prin participarea studenților la diferite competiții naționale și internaționale;
Acces la burse pentru stagii în străinătate prin programul Erasmus+ și prin acorduri bilaterale (Germania, Franța, Italia, Grecia, Polonia, Ungaria etc.);
Transport CFR gratuit și local subvenționat.

Muzeul Cineastului Amator şi Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa vă invită la o nouă proiecţie KineDok

Evenimente trecute și viitoare

În Campus Café din campusul central al universităţii se poate servi zilnic masa, la un preţ de 10 – 12 lei!

Protecția datelor cu caracter personal

• Regulament nr. 679 din 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește datele cu caracter personal și libera circulație a acestor date RO / EN.
• Pentru aplicarea regulamentului, UEMR a implementat Procedura internă P.1.2-0, aprobată de Senatul universității.

• Contact responsabil cu protecția datelor:
e-Mail: dpo@uem.ro

> Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Vizitatori ai site-ului

Flag Counter