Mesajul rectorului UBB Cluj-Napoca, prof. univ. dr. Daniel David

„Dragi membri ai comunității noastre academice,
Vă invit să fim împreună la deschiderea anului universitar 2020-2021.
Anunțul poate fi găsit aici. Invitația audio poate fi găsită aici.
Așa cum voi arăta și în discursul de luni, în acest an universitar vom sărbători 440 de ani de la inaugurarea în Cluj a primei institutii de învățământ superior cu statut univesitar de pe teritoriul actual al României, în forma „Academia/Universitas Claudiopolitana” (1581); în acest context am reușit să identificam lista completă a rectorilor universității din diversele sale etape și sper să vă facă plăcere să o vedeți organizată aici.
Mulțumesc. Vă doresc mult succes!”

Ceremonia de deschidere a anului universitar 2020-2021 la Centrul Universitar al Universităţii „Babeş-Bolyai” din Reşiţa va avea loc în aceeaşi zi, luni, 28.09.2020, ora 12, eveniment ce va putea fi urmărit live pe pagina de facebook.

Susţinere publică a tezelor de doctorat

La Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa vor fi susținute miercuri, 23 septembrie 2020, în sistem videoconferinţă pe aplicaţia TEAMS, două teze de doctorat.
La ora 16.00, teza de doctorat Contribuţii la investigarea dispozitivelor de transformare a mişcării de rotaţie în mişcare liniară unidirecţională va fi susținută de studentul-doctorand ing. Attila GERÖCS sub coordonarea, în cotutelă, realizată de ș. l. dr. ing. abil. Zoltan-Iosif KORKA și prof. univ. dr. ing. ISTVAN BIRO – Facultatea de Inginerie a Universității din Szeged, Ungaria. Președinte al comisiei de susținere este prof. univ. dr. ing. Dorian NEDELCU – Director CSUD Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa, iar referenți științifici sunt trei personalități în domeniul ingineriei mecanice: prof. univ. dr. ing. Sorin VLASE – Universitatea Transilvania din Brașov; prof. univ. dr. ing. Nicolae-Doru STĂNESCU – Universitatea  din Pitești; prof. univ. dr. ing. Gilbert-Rainer GILLICH – Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa.
De la ora 18.00, studentul-doctorand ing. Cristian TUFIȘI va susține teza de doctorat Detection of branched cracks in beam-like structures, realizată în cotutelă sub coordonarea prof. univ. dr. ing. Gilbert-Rainer GILLICH și prof. univ. dr. ing. Magd ABDEL WAHAB – Universitatea din Ghent, Belgia. Președinte al comisiei de susținere este prof. univ. dr. ing. Dorian NEDELCU – Director CSUD Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa, iar referenți științifici sunt trei personalități în domeniul ingineriei mecanice: prof. univ. dr. ing. Sorin VLASE – Universitatea Transilvania din Brașov; prof. univ. dr. ing. Nicolae-Doru STĂNESCU – Universitatea  din Pitești; ș. l. dr. ing. abil. Zoltan-Iosif KORKA – Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa.
Cele două susțineri reprezintă cea de-a 55-a, respectiv cea de-a 56-a teză de doctorat elaborate în cadrul Școlii Doctorale de Inginerie. De remarcat calitatea ştiinţifică a tezelor elaborate, până în prezent fiind validate toate tezele susţinute la această şcoală doctorală.

Protecția datelor cu caracter personal

• Regulament nr. 679 din 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește datele cu caracter personal și libera circulație a acestor date RO / EN.
• Pentru aplicarea regulamentului UEMR a implementat Procedura internă P.1.2-0, aprobată de Senatul universității.
• Pentru mai multe informații angajații UEMR și candidații pentru ocuparea prin concurs a unor posturi pot consulta această informare.

• Contact responsabil cu protecția datelor:
e-Mail: dpo@uem.ro

> Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Dragi studenți,
Toate cererile de cazare au fost aprobate. Studenții se vor putea caza în căminul studențesc doar în situația în care se vor relua cursurile față în față (on site)!
Cazarea se va realiza cu doi studenți în cameră cu baie proprie și triaj zilnic temperatură, în condiții de siguranță epidemiologică, pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.
Vă mulțumim!

Pentru informații cu privire la noul Coronavirus (SARS-CoV 2) și elemente comportamentale care trebuie urmate faceți click aici (Ministerul Sănătății) sau aici (Institutul Național de Sănătate Publică România).

Vizitatori ai site-ului

Flag Counter