Studenții străini ai universității, în grupul țintă al proiectului „Integrare ACUM II – Abordări complexe și unitare pentru migranți”

În cadrul proiectului „Integrare ACUM II – Abordări complexe și unitare pentru migranți”, universitatea a găzduit marți, 21 ianuarie 2020, de la ora 13:00, în sala multimedia „Constantin Gruescu”, o sesiune de informare la care au participat studenţi din Serbia, Moldova și Ucraina, înmatriculați la instituția de învățământ superior, împreună cu reprezentanți ai diferitelor instituții din județ implicate, prin natura activității, în relaționarea cu cetățeni străini.
Prin activitățile proiectului se urmărește sprijinirea integrării socio-economice şi culturale a cetățenilor veniți din alte țări, consolidând colaborarea și implicarea autorităților și a comunității locale în acest demers.

Întâlniri ale conducerii UEMR cu reprezentanții adminstrației locale și județene

Conducerea Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa, la nivel de Rectorat și Senat, a avut în prima jumătate a lunii ianuarie o serie de întâlniri cu reprezentanții adminstrației locale și județene: primarul Reșiței, președintele Consiliului Județean Caraş-Severin, prefectul județului Caraș-Severin. În cadrul discuțiilor purtate s-au analizat proiectele aflate în derulare la nivelul universității, s-au creionat activităţi comune pentru anul în curs, punând în același timp accent pe căile de urmat în colaborarea instituțională, menite să consolideze și să dezvolte învăţământul superior la Reșița.

Învață să înveți! UEMR ajută studenții la pregătirea sesiunilor de examene

În săptămâna premergătoare sesiunii de examene aferente primului semestru din anul universitar 2019-2020, Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră (CCOC) derulează o serie de sesiuni de informare adresate studenţilor din anul I de la programele de studii din cadrul celor trei facultăți ale universității. O primă astfel de întâlnire cu studenții boboci a fost găzduită de universitatea reșițeană joi, 16 ianuarie 2020, începând cu ora 14:00, în sala multimedia „Constantin Gruescu”.
De asemenea, la nivelul CCOC sunt planificate în perioada februarie – mai o serie de ateliere menite să vină în sprijinul tinerilor, concentrate pe managementul timpului, emoțiilor, stresului sau tehnicii de învățare.
Studenții se pot înscrie la mai multe ateliere la adresa de e-Mail corp@uem.ro  sau la sediul centrului din campusul universitar, corp B, mansardă, sala B3.6.

În Campus Café din campusul central al universităţii se poate servi zilnic masa, la un preţ de 12 lei!

Meniul zilnic 13 – 16 ianuarie

Protecția datelor cu caracter personal

• Regulament nr. 679 din 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește datele cu caracter personal și libera circulație a acestor date RO / EN.
• Pentru aplicarea regulamentului UEMR a implementat Procedura internă P.1.2-0, aprobată de Senatul universității.
• Pentru mai multe informații angajații UEMR și candidații pentru ocuparea prin concurs a unor posturi pot consulta această informare.

• Contact responsabil cu protecția datelor:
e-Mail: dpo@uem.ro

> Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Vizitatori ai site-ului

Flag Counter