Activitatea didactică on-line la Universitatea „Eftimie Murgu“ din Reşiţa

Dragi studenți,

Vă reamintim că fiecare dintre voi are un cont instituțional pe platforma Microsoft 365 a UEMR. Dispuneți astfel de o adresă de e-Mail, dar și de acces gratuit la aplicațiile on-line ale pachetului.
Același cont este folosit de către cadrele didactice pentru a vă adăuga la grupele de cursuri online care se desfășoară la UEMR în timpul acestei situații deosebite pe care o traversăm.
Accesul se face cu click pe butonul alăturat Webmail.

Informații detaliate pentru studenți și cadre didactice >

Metodologie privind desfășurarea activității profesionale a studenților în sistem online + anexe

Expoziția online de fotografie „Negativ / Pozitiv”

Muzeul Cineastului Amator găzduit de Universitatea Eftimie Murgu” din Reşiţa vă invită la expoziția online de fotografie „Negativ / Pozitiv”.
Începând de sâmbătă, 23 mai 2020, timp de o săptămână, publicul este invitat în mediul online, pe pagina de social media a Muzeului Cineastului Amator, https://www.facebook.com/muzeulcineastuluiamator/, pentru o expoziție de fotografii din arhiva muzeului. Selecția realizată de Andrei Bălbărău se concentrează pe materialele scanate în perioada ultimilor doi ani, avându-i ca autori pe Hermann Heel, Ioan Mato, Francisc Csonka, Ruzicska Oswald, Aurel Săndulescu, Bodea Gavril.
Țelul expoziției? Acela de a face cât mai cunoscute istoria și oamenii acestor locuri, prin promovarea lor în online.
Vă invităm să urmăriți expoziția!

Împrumutul cărților de la Biblioteca UEMR în perioada actuală

Informații privind împrumutul cărților, pentru studenții și masteranzii din anii terminali

Împrumutul cărților se face astfel : trimiteți o solicitare pe e-Mailul bibliotecii UEMR: biblioteca@uem.ro, de pe contul dumneavoastră de student (primulprenume.nume@student.uem.ro), în care să specificați numele dumneavoastră și CNP-ul (pentru a putea fi identificați în baza de date a bibliotecii), apoi autorul și titlul cărții (după o consultare prealabilă a catalogului online KOHA, pentru a fi siguri de disponibilitatea cărții).

Bibliotecarul vă va răspunde, specificând ziua în care puteți veni după cărți, acestea putând fi ridicate pe baza cardului de identitate de la poarta UEMR.

Protecția datelor cu caracter personal

• Regulament nr. 679 din 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește datele cu caracter personal și libera circulație a acestor date RO / EN.
• Pentru aplicarea regulamentului UEMR a implementat Procedura internă P.1.2-0, aprobată de Senatul universității.
• Pentru mai multe informații angajații UEMR și candidații pentru ocuparea prin concurs a unor posturi pot consulta această informare.

• Contact responsabil cu protecția datelor:
e-Mail: dpo@uem.ro

> Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Pentru informații cu privire la noul Coronavirus (SARS-Cov 2) și elemente comportamentale care trebuie urmate faceți click aici (Ministerul Sănătății) sau aici (Institutul Național de Sănătate Publică România).

Vizitatori ai site-ului

Flag Counter