Încă un program de studii din oferta Universității „Eftimie Murgu” reacreditat de ARACIS

Programul de studii universitare de licență Educație fizică și sportivă (EFS) se află în oferta educațională a Facultății de Științe Sociale din cadrul universității reșițene din anul universitar 2009-2010.
La începutul lunii octombrie 2019, o comisie a consiliului Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) a supus acest program procesului de reevaluare. Raportul realizat de comisia prezentă la Reșița a fost evaluat în ședința Consiliului ARACIS din data de 31 octombrie 2019, obținând menținerea acreditării programului pentru următorii cinci ani, cu o capacitate de școlarizare de 50 de studenți/an.

Ziua Internaţională a Studenţilor

Cu ocazia Zilei Internaționale a Studenților (17 noiembrie), Liga Studenților UEMR, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților din Reșița și cu sprijinul Universității „Eftimie Murgu” din Reșița au organizat în perioada 15-17 noiembrie 2019, în campusul universității din Clisura Dunării – Hostel Baba Caia Coronini, o serie de activități axate pe dezvoltarea aptitudinilor de comunicare și relaționare, respectiv de implicare a studenților în activități de voluntariat. Bobocii universității, în mod special, alături de studenți din anii mai mari sunt încurajați să se implice în viața academică, în activități extracurriculare și de reprezentare în comunitate.

În Campus Café din campusul central al universităţii se poate servi zilnic masa, la un preţ de 12 lei!

Meniul în perioada 18 – 21 noiembrie.

Protecția datelor cu caracter personal

• Regulament nr. 679 din 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește datele cu caracter personal și libera circulație a acestor date RO / EN.
• Pentru aplicarea regulamentului UEMR a implementat Procedura internă P.1.2-0, aprobată de Senatul universității.

• Contact responsabil cu protecția datelor:
e-Mail: dpo@uem.ro

> Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Vizitatori ai site-ului

Flag Counter