La finele săptămânii trecute, la o lună de la demararea campaniei civice născute și dezvoltate în jurul universității reșițene, rezultatul implicării voluntare, al sentimentului de apartenență la comunitate și al spiritului de echipă poate fi văzut: realizarea & distribuirea unui număr de 1.000 de viziere.
Beneficiarii vizierelor sunt: Spitalul Județean de Urgență Reșița (14 secții din cele trei staționare), Serviciul Județean de Ambulanță Caraș-Severin, SMURD din cadrul ISU Semenic, Căminul pentru Persoane Vârstnice Reșița, Centrul de îngrijire și asistență „Sfânta Maria” Reșița, Asociația Medicală „Sfinții Cosma și Damian”, Inspectoratul de Jandarmi județean „Gl. Bg. Vasile Zorzor” Caraș-Severin, Crucea Roșie Română filiala Caraș-Severin, Centrul de Transfuzie Sanguină Reșița, Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș – compartimentul boli infecțioase, Asociația medicilor de medicină generală și medicină de familie Caraș-Severin.
Pe această cale aducem mulțumiri grupului de inițiativă din instituția de învățământ superior a Banatului de Munte, studenți și cadre didactice implicați în campanie, și celor care, prin donațiile realizate, au contribuit la sprijinirea celor aflați în lupta cu pandemia generată de virusul SARS-CoV-2.

Ultima actualizare în 14 mai 2020, ora 13:45.